QuarkChain (QKC)

...
QKC 6,847,597,612.0Total antal
SEK 1.70 mn24H Volym
SEK 456.24 mnMarknadsvärde

Om QuarkChain (QKC)

QuarkChain Network är en tillståndslös blockchain-arkitektur som syftar till att uppfylla globala kommersiella standarder. Det syftar till att tillhandahålla en säker, decentraliserad och skalbar blockchain-lösning för att leverera 100.000+ on-chain TPS. De viktigaste funktionerna i QuarkChain Network är:

  • Flexibilitet: QuarkChain är en offentlig kedja som kan stödja flera konsensuser, flera transaktionsmodeller (inklusive virtuella maskiner, virtuella datorer), huvudbok och tokenekonomi i ett nätverk. Det kan enligt uppgift anpassa sig till blockchain-innovationer genom att anpassa konsensus, transaktionsmodell (inklusive VM), storbok och tokenekonomi i varje skärm så att de uppfyller olika krav från olika branscher / företag / DApps. Nätverket stöder två konsensusalgoritmer, PoW och PoSW (en kombination av PoS + PoW). Mer konsensusalgoritmer (DPoS, PoS och etc) kommer att läggas till i olika skärvor i framtiden. Det är EVM-kompatibelt - varje DApp som distribueras på Ethereum kan distribueras i QuarkChain. Teamet planerar att lägga till fler virtuella maskiner (t.ex. EOS VM) i olika skärvor så att utvecklare har fler val.
  • Skalbarhet: QuarkChain syftar till att leverera 100 000+ TPS-kedjor. För närvarande har 55000+ topp-TPS redan uppnåtts i TPS-tävling som hålls inom samhället
  • Decentralisering: QuarkChain har en tvåskiktsstruktur och uppmuntrar enskilda gruvarbetare med olika nivåer av kapacitet att bryta direkt utan att gå med i gruvpooler. Människor kan välja att bryta antingen i rotkedjan eller i skärvan.
  • Stor användbarhet: QuarkChain stöder Native token vilket gör att varje skärva kan ha sin egen tokenekonomi. Det stöder också skalbara korsskärptransaktioner. Endast ett konto krävs för att få tillgång till hela resurser i alla delar, och smarta plånböcker förenklar hanteringen.