pNetwork Token (PNT)

...
PNT 87,975,228.7Total antal
SEK 10.66 mn24H Volym
SEK 127.89 mnMarknadsvärde

Om pNetwork Token (PNT)

PNetwork är ett decentraliserat nätverk av validerare som bidrar till verifiering av kryptotillgångsväxlar över blockkedjor

pTokens syftar till att vara en decentraliserad öppen källkod som underlättar tvärkedjan tillgångar.

När kryptovalutabranschen fortsätter utvecklas, utvecklingen av alternativ finansiella plattformar ökar. En kritisk komponent för att dessa ska lyckas är tillgångar likviditet, vilket i den decentraliserade scenen är för närvarande spridda över flera oberoende blockchain-protokoll.

PTokens-systemet överbryggar en mängd olika blockchains, som driver den fria rörligheten för kryptolikviditet. Dessa broar drivs av ett nätverk av validerare, vars roll är att verifiera cross-chain asset switch och till garantera 1: 1-pinnen med underliggande tillgång.

pTokens tar bort behovet av en betrodd mellanhand genom att skapa en krypto-ekonomisk incitament genom ett styrelsestecken. Incitamentmekanismen är vid grunden för pTokens-systemet -pNetwork Token (PNT) används för att köra beslut om styrelseformer, uppmuntra samhället deltagande och adoption. Medan du tankar valideringsaktiviteter är PNT-token en nyckel del av insatsmetoden som grund nätverket.