Pillar (PLR)

...
PLR 0Total antal
SEK 024H Volym
SEK 0Marknadsvärde

Om Pillar (PLR)

Pillar beskriver sig själv som plattformen för personuppgifter och kapitalförvaltning som gör det möjligt för användare att kontrollera vad, när och med vilka deras medel och information delas. Projektets uppdrag är att bemyndiga individer genom äganderätt till deras personuppgifter med hjälp av decentraliserad teknik.

Pillar Wallet är tänkt att vara ett intuitivt och socialt verktyg för kryptovalutahantering. Det syftar till att tillåta användare att bygga en kontaktbok - snarare än att söka efter blockchain-adresser - så att skicka tillgångar är lika enkelt som att skicka ett meddelande. Den lagrar användarnas hela transaktionshistorik, ger meddelanden i realtid om all aktivitet, erbjuder support dygnet runt i appen och en krypterad chattfunktion från slut till slut. Nästa steg är smarta kontraktsbaserade, återvinningsbara konton, integrerade med börser och token swap-plattformar. Det syftar till att tillhandahålla gratis, omedelbara och privata transaktioner via betalningskanaler utanför kedjan.

Som en naturlig token driver PLR plattformen och används för betalningar, tjänster, ger åtkomst till Pillar Payment Network och fungerar som riktmärke för användningsavgifter. Pillaranvändare kommer att kunna hantera plånboksplattformen, hantera tillgångar och identitet, handla med andra användare, få tillgång till förbättrad funktionalitet, öppna betalningskanaler, utbyta syntetiska tillgångar som stöds och täcka nätverksavgifter med endast PLR-token.