MyBit (MYB)

...
MYB 0Total antal
SEK 024H Volym
SEK 0Marknadsvärde

Om MyBit (MYB)

MyBit är ett IoT-investeringsekosystem som drivs av Ethereum. MyBit grundades i Schweiz av veteraner inom branschen och anser att människor ska kunna följa sin passion istället för att behöva arbeta för att överleva.

Genom att omdefiniera hur människor genererar inkomst försöker MyBit att demokratisera finansiella tjänster så att alla har samma tillgång till investeringsmöjligheter. Detta blir kritiskt när den framtida maskinekonomin automatiserar 800 miljoner jobb till 2030 (Mckinsey, 2017) och den genomsnittliga personen, vars jobb är automatiserat, har ingen förmåga att delta i denna nya ekonomi.

MyBit ger ett ekosystem för den kommande IoT-industrin på 8,9 biljoner dollar (Forbes, 2017), med tron ​​att alla ska ha lika möjligheter att delta i denna revolution.

Vår vision är att använda Blockchain-tokenisering för att skapa en ny tillgångsklass för att investera i intäktsdrivande tillgångar som börjar i decentraliserade energi- och autonoma mobilsektorer. Genom att utnyttja en Ethereum-kärna, styrd av smart kontraktslogik, kan vi göra hållbar infrastruktur enklare att investera i säkert, realisera vinster och implementera i nya ekosystem.