Metal (MTL)

...
MTL 66,588,888.0Total antal
SEK 51.27 mn24H Volym
SEK 526.49 mnMarknadsvärde

Om Metal (MTL)

Metal (MTL) är den ursprungliga valutan för metallprodukter och en viktig del av Metal-ekosystemet. Att skicka och ta emot någon krypto till vänner på Metal Pay är enligt teamet omedelbart och känslomässigt. Designad för att göra kryptovalutabetalningar snabbt och enkelt, betalar användare noll avgifter när de skickar, tar emot, köper eller säljer MTL.

Dessutom betalar Metal Pay-användare betydligt mindre avgifter när de köper andra kryptovalutor om de också har MTL, med 0% avgifter som erbjuds alla som innehar 10 000 MTL. Skapat med målet att vara mycket användbart och fördelaktigt att hålla, MTL har drivit Metal Pay och gjort det möjligt att bli en av de få FDIC-försäkrade ramperna till kryptovaluta i USA.

På Metal X-börsen kan användare minska avgifterna genom att betala avgiften i MTL. Dessutom kan användare få lojalitetsförmåner för att hålla MTL inne i börsen.

Metal (MTL) är för närvarande en kryptovaluta-token som fungerar på Ethereum-plattformen men den blir tillgänglig på den inhemska Metal blockchain: Proton. Att lansera MTL på Proton kommer att öppna nya möjligheter för MTL på nätet