SelfKey (KEY)

...
KEY 5,999,999,954.5Total antal
SEK 65.44 mn24H Volym
SEK 327.08 mnMarknadsvärde

Om SelfKey (KEY)

SelfKey är en blockchain-baserad identitetsplattform. Tekniken ger individer, företag, börser, fintech-startups och banker - en plattform för att hantera identitetsdata (ofta KYC).

Kärnteamet har arbetat med decentraliserad identitet sedan 2014 mellan företag som Standard Chartered Bank, Bitmax exchange, EQIBank och GSR.

SelfKey-plånboken (SelfKey.org/selfkey-wallet) är en gratis, öppen källkod, icke-vårdplånbok som gör det möjligt för användare att lagra och överföra både digitala tillgångar och deras digitala identitet på ett säkert sätt. Användare kan interagera på SelfKey-marknaden - för att "ett klick" ansöka om produkter som ett verkligt bankkonto eller företagsintegrering och betala med KEY.

En traditionell KYC-process är kostsam och ofta osäker eftersom data lagras i centraliserade databaser. SelfKey använder ett decentraliserat tillvägagångssätt och kryptografisk teknik med målet att dramatiskt sänka kostnaden, förbättra säkerheten och kundupplevelsen av en identitetsinteraktion.

SelfKey syftar till att revolutionera ombordstigningsprocessen i KYC och förbli trogen mot själv suverän identitet - att varje individ ska kunna äga och kontrollera sin identitet.