Enjin Coin (ENJ)

...
ENJ 1,000,000,000.0Total antal
SEK 155.90 mn24H Volym
SEK 4.44 mdMarknadsvärde

Om Enjin Coin (ENJ)

Sedan grundandet 2009 har Enjin varit djupt engagerad i spelindustrin. Samma år lanserade företaget en gaming community-plattform som heter Enjin Network och har enligt teamet vuxit till mer än 20 miljoner användare under ett decennium.

År 2017, efter en ICO som samlade in 18,9 miljoner dollar, etablerade Enjin sig som en blockchain-ekosystemutvecklare och byggde en serie användare-första blockchain-produkter som gör det möjligt för alla att enkelt hantera, utforska, distribuera och integrera blockchain-tillgångar.

Byggt ovanpå en infrastruktur på nätet och består av Enjin-plattformen, Marketplace, Wallet, Beam och andra verktyg och tjänster. Enjin-ekosystemet syftar till att göra det möjligt för spelindustrivirksomheter att öka intäkterna, få en konkurrensfördel och förnya sig.

Enjins verktyg och tjänster är smidda inom spel och kan också användas av företag i alla storlekar och branscher som vill skapa blockchain-produkter eller använda tokeniserade digitala tillgångar som en del av strategierna för förvärv, retention, engagemang och intäktsgenerering.

Enjin-ekosystemet drivs av Enjin Coin (ENJ), en Ethereum-baserad kryptovaluta som används för att direkt backa värdet av blockchain-tillgångar. För mer information, besök https://enjin.io.